Voogle 250ml
Voogle 250ml

Voogle 250ml

Stressitilanteisiin, vedenvaihtoihin

12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Easy Life Voogle edistää makean ja suolaisen veden kalojen terveyttä ja vahvistaa niiden immuunijärjestelmää, joten kalat ovat paremmin turvassa taudinaiheuttajilta.

Kaikilla kaloilla on luonnollinen puolustusjärjestelmä taudinaiheuttajia vastaan. Olosuhteet, kuten pidempi tai lyhyempi kuljetus, likainen vesi tai taudinaiheuttajat vedessä lisäävät stressin määrää. Tämä kuluttaa energiaa ja vaikuttaa immuunijärjestelmään. Erityisesti limakalvot, kidukset ja evät ovat erityisen herkkiä sairauksille, kuten valkopilkkutauti sekä sieni- ja tulehdussairauksille. Voogle edistää kalojen terveyttä ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Luonnollinen immuunijärjestelmä vahvistuu niin, että kalat ovat paremmin suojassa taudinaiheuttajilta.

Viikoittainen Voogle-lisä pitää kalat luonnollisella tavalla mahdollisimman turvassa. Sairauksia aiheuttavat riskit vähenevät selvästi.

Voogle ei ole myrkyllinen kaloille, katkaravuille, ravuille, etanoille, kasveille eikä biologiselle suodattimelle. Se ei vaikuta veden tärkeisiin ominaisuuksiin eikä aiheuta vastustuskykyongelmia. Se koostuu puhtaasti kasviuutteista ja suojaavista vitamiineista ja kivennäisaineista.

Voogle hajoaa käytön jälkeen luonnollisella tavalla, joten vettä ei tarvitse sen jälkeen vaihtaa. Voogle auttaa nopeasti kaikkia makean ja suolaisen veden kaloja. Sillä on yleinen positiivinen vaikutus, se lisää vastustuskykyä ja tukee luonnollista paranemisprosessia, ilman kielteisiä vaikutuksia akvaarion muihin eläimiin tai biologiseen suodattimeen.

Annostus:

Sairaille kaloille: yli 5 päivää 10 ml 40:een litraan päivässä.
Ongelman ennaltaehkäisy: viikoittain 10 ml 100:aan litraan – vahvistaa immuunipuolustusta.
Vahvakaan yliannostus ei ole vaarallinen!
Käytä siihen valoisuusaikaan, jolloin kalat ovat aktiivisimmillaan. 

Paino:
0.35 g
Arvostelut 0 arvostelua