Power of Nature Meadowland - Grainfree - viljaton 2kg
Power of Nature Meadowland - Grainfree - viljaton 2kg
Cats Country

Power of Nature Meadowland - Grainfree - viljaton 2kg

24,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

 

Power of Nature Meadowland Mix - Grainfree viljaton koiran ruoka.
Luonnonmukainen viljaton ja gluteiiniton Super Premium täysravinto kaiken rotuisille täysikasvuisille koirille. Sisältää kaikki koiralle tärkeät ravintoaineet tasapainotettuina oikeassa suhteessa hyvää, terveellistä ja onnellista koiranelämää varten.

 - 95% maukasta ja korkealaatuista, biologisesti arvokasta sekä hyvin sulavaa lihaproteiinia. Hyvälaatuisesta proteiinista koira pystyy valmistamaan tarvitsemansa elimistön omat rakennusaineet ilman liiallisia munuaisia rasittavia kuona-aineita.

 -Turkkia ja ihoa hoitavat elintärkeät Omega 6 ja Omega 3 rasvahapot hyvin sulavista lähteistä (kananrasva ja lohiöljy) ja joiden suhde on Power of Nature ruuissa ihanteellinen: 4:1. Suurin osa koiranruuista sisältää liian paljon Omega 6:tta ja vain vähän Omega 3:a, mikä on todettu (Utrechtin yliopiston tutkimus) epäsuotuisaksi mm. immuunipuolustuksen ylläpitoon.

-Sopii hyvin myös nirsoille koirille, sillä Meadowland on koirien mielestä erittäin maukasta.

-Täysin viljaton sekä gluteiiniton. Sopii siksi hyvin myös koirille, joilla on erityisiä ravintotarpeita kuten yliherkkyyttä   

- Lisäämme kivennäisaineet kelaatteina: elimistö pystyy käyttämään ne kelaattimuodossa parhaiten hyväkseen 

-Vain 11% hiilihydraatteja!

 'DOGactive-Complex vitamiineja, kivennäis- ja hivenainekelaatteja sekä prebiootteja (tasoittavat suoliston bakteerikantaa, auttavat ylläpitämään vahvaa immuunipuolustusta ja hyvin toimivaa ruuansulatusta) ja tauriinia vahvalle sydämelle. 

- Emme käytä huonolaatuisia ns. sivutuotteita

- Emme lisää keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita tuotteisiimme. Ruokamme säilyvyys varmistetaan luonnonmukaisilla vitamiineilla (vitamiini E ja C)

-Ei sisällä viljatuotteita, ei maitotuotteita eikä huonommin sulavaa kasvisvalkuaista, kuten soijaa tai papuja 

 

Ravintoaineet: raakavalkuainen 48%, Raakarasva 18%, Raakakuitu 3%, Hehkutusjäännös 11%, Omega6 2,80%, Omega3 0,90%, NFE 11,00%
Lisäaineet (kg:ssa) Luonnolliset hapettumisenestoaineet. Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 25496 KY, D3-vitamiini 1341 KY, E-vitamiini (alfa-tokoferoliasetaatti) 503 mg, C-vitamiini 1197 mg, Jodi (Kalsiumjodi vedetön) 1,00 mg, Seleeni (lähteenä S. Cervisiae CNCM l-3060) 0,40 mg, Kupari (aminohappo-kuparikelaatti hydr.) 15 mg, mangaani (aminohappo-mangaanikelaatti hydr.) 30 mg, sinkki (aminohappo-sinkkikelaatti hydr.) 230 mg, rauta (aminohappo-rautakelaatti hydr.) 240 mg, tauriini 2000 mg.

Koostumus:
kuivattu kananliha, kuivattu kalkkunanliha, tuore merilohi, tapioka, sinimailanen, kalkkunan rasva, kanan maksa,vitamiini-kivennäisaine-esiseos, lohiöljy,  pellavansiemeniä, merilevä (hivenaineiden lähde), merisuola

 

Raaka-aineet:
Käytämme biologisesti arvokasta ja hyvin sulavaa kuivattua kanan- ja kalkkunanlihaa, sekä tuoretta merilohta. Kanan- ja kalkkunan liha ovat parhaita ja maistuvia proteiinin lähteitä - koiran elimistö pystyy käyttämään ne yli 92% hyväkseen.

Alfalfan ja tapiokan yhdistelmä huolehtii vatsan ja suolen toiminnasta, antaa energiaa, on antiallergeeninen (sopii allergikoille) ja hellävarainen herkällekin vatsalle. Alfalfa on hyvä kuidun lähde, kun taas tapioka on 98% sulavaa, ja se toimii luonnollisena kivennäis- ja hivenaineiden lähteenä

Käytämme Meadowland Mixissä kalkkunanrasvaa ja lohiöljyä rasvahappojen lähteinä, sillä koiran elimistö pystyy käyttämään näitä korkealaatuisia eläinrasvoja tehokkaammin hyväkseen kuin kasvirasvoja.

95% proteiinista on peräisin korkealaatuisesta kanan-, ja kalkkunanlihasta sekä lohesta (ihmisravinnoksi soveltuvista lähteistä) 5% alfalfasta ja tapiokasta
-lihaproteiinimme biologinen arvo (eli mitä elimistö pystyy käyttämään hyväkseen) on 92%
- Omega 6 ja Omega 3 rasvahapot parhaista lähteistä: kalkkunanrasvasta ja lohiöljystä (optimaalinen biologinen arvo)
 Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua