Power of Nature Country Nuggets - Kana ja riiisi 12kg
Power of Nature Country Nuggets - Kana ja riiisi 12kg
Cats Country

Power of Nature Country Nuggets - Kana ja riiisi 12kg

83,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

POWER OF NATURE COUNTRY CHICKEN
Country Chicken on luonnonmukainen viljaton ja gluteeniton Super Premium-täysravinto kaikenikäisille ja rotuisille koirille, myös pennuille.
Sisältää kaikki koiralle tärkeät ravintoaineet tasapainotettuina oikeassa suhteessa hyvää, terveellistä ja onnellista koiranelämää varten. Nirsotkin koirat rakastavat luomukananlihan täyteläistä makua.

Raaka-aineet:
Käytämme biologisesti arvokasta ja hyvin sulavaa kuivattua kananlihaa ja tuoretta Luomukananlihaa sekä kananmunia.
Kananliha ja kananmunat ovat parhaita ja maistuvia proteiinin lähteitä - koiran elimistö pystyy käyttämään ne yli 92% hyväkseen.

Täysjyväriisin ja Luomuriisin yhdistelmä antaa energiaa, se on antiallergeeninen (sopii allergikoille) ja herkkävatsaiselle.
Käytämme kananrasvaa ja lohiöljyä rasvahappojen lähteinä, sillä koiran elimistö pystyy käyttämään näitä korkealaatuisia eläinrasvoja tehokkaammin hyväkseen kuin kasvirasvoja.

 -84 % maukasta ja korkealaatuista, biologisesti arvokasta sekä hyvin sulavaa lihaproteiinia, joka on peräisin kananlihasta ja munasta. Kanaproteiinimme biologinen arvo (eli mitä elimistö pystyy käyttämään hyväkseen) on 92%. 16% proteiinista tulee riisistä, kasviksista ja ravintoyrteistä. Hyvälaatuisesta proteiinista koira pystyy valmistamaan tarvitsemansa elimistön omat rakennusaineet ilman liiallisia munuaisia rasittavia kuona-aineita.

 -Turkkia ja ihoa hoitavat elintärkeät Omega 6 ja Omega 3 rasvahapot hyvin sulavista lähteistä (kananrasva ja lohiöljy) ja joiden suhde on Power of Nature ruuissa ihanteellinen: 4:1. Suurin osa koiranruuista sisältää liian paljon Omega 6:tta ja vain vähän Omega 3:a, mikä on todettu (Utrechtin yliopiston tutkimus) epäsuotuisaksi mm. immuunipuolustuksen ylläpitoon.

-Sisältää tarkoin valittuja luomuainesosia sopii hyvin myös nirsoille koirille, sillä Country Chicken on eri ikäisten koirien mielestä erittäin maukasta.

- Single Protein sisältää vain yhden pääasiallisen proteiinin ja hiilihydraatin lähteen. Sopii siksi hyvin myös koirille, joilla on erityisiä ravintotarpeita kuten yliherkkyys.

-Lisäämme kivennäisaineet kelaatteina: elimistö pystyy käyttämään ne kelaattimuodossa parhaiten hyväkseen

'DOGactive-Complex vitamiineja, kivennäis- ja hivenainekelaatteja sekä prebiootteja (tasoittavat suoliston bakteerikantaa, auttavat ylläpitämään vahvaa immuunipuolustusta ja hyvin toimivaa ruuansulatusta) sekä äyriäis- ja rustouutteita, jotka voivat auttaa terveiden nivelten kehitystä sekä vanhemmiten ehkäistä nivelmuutoksia ja -vaivoja, ja tauriinia edesauttamaan vahvan sydämen kehitystä.

- Emme käytä huonolaatuisia ns. sivutuotteita
- Ei sisällä lihansyöjän ruuansulatukselle vaikeita tärkkelyspitoisia ruoka-aineita, kuten maissia, perunoita, vehnää, ohraa, ei maitotuotteita eikä huonommin sulavaa kasvisvalkuaista, kuten soijaa tai papuja, (ainoastaan täysjyvä- ja luomuriisiä).

- Emme lisää keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita tuotteisiimme. Ruokamme säilyvyys varmistetaan luonnonmukaisilla vitamiineilla (vitamiini E ja C)

Ravintoaineet: raakavalkuainen 31%, Raakarasva 23%, Raakakuitu 4,5%, Hehkutusjäännös 8%, Omega6 3,22%, Omega3 0,94%
Lisäaineet (kg:ssa) Luonnolliset hapettumisenestoaineet. Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 22046 KY, D3-vitamiini 1160 KY, E-vitamiini (alfa-tokoferoliasetaatti) 435 mg, C-vitamiini1035 mg, Jodi (Kalsiumjodi vedetön) 0,87 mg, Seleeni (lähteenä S. Cervisiae CNCM l-3060) 0,34 mg, Kupari (aminohappo-kuparikelaatti hydr.) 13 mg, mangaani (aminohappo-mangaanikelaatti hydr.) 26 mg, sinkki (aminohappo-sinkkikelaatti hydr.) 200 mg, rauta (aminohappo-rautakelaatti hydr.) 209 mg, tauriini 1740 mg.

Koostumus:
Tuore luomukananliha, kuivattu kananliha, täysjyväriisi, luomuriisi, sinimailanen, kuivattuja kananmunia, kananrasva, kananmaksa, vitamiini-kivennäisaine-esiseos, pellavansiemeniä, kuivattuja omenoita, lohiöljy, mononatriumfosfaatti, voikukan lehtiä, persilja, äyriäishydrolysaatti, (glukosamiini lähde), rustohydrolysaatti, (kondroitiinin lähde), MSM (orgaaninen rikki)Paino:
12 kg
Arvostelut 0 arvostelua