Power of Nature Country Lamb - Lammas ja riisi 12kg
Power of Nature Country Lamb - Lammas ja riisi 12kg
Cats Country

Power of Nature Country Lamb - Lammas ja riisi 12kg

78,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Country Lamb on luonnonmukainen viljaton ja gluteeniton Super Premium-täysravinto kaikenrotuisille täysikasvuisille koirille.
Sisältää kaikki koiralle tärkeät ravintoaineet tasapainotettuina oikeassa suhteessa hyvää, terveellistä ja onnellista koiranelämää varten.

 Raaka-aineet:
Käytämme biologisesti arvokasta ja hyvin sulavaa maukasta lampaanlihaa.
Täysjyväriisin ja sinimailasen yhdistelmä huolehtii vatsan ja suolen toiminnasta, antaa energiaa, on antiallergeeninen (sopii allergikoille) ja on hellävarainen herkällekin vatsalle. Sinimailanen on hyvä kuidun lähde kun taas riisi on hyvin sulavaa, ja täysjyväriisi toimii luonnollisena kivennäis- ja hivenaineiden lähteenä.

Ei sisällä tärkkelyspitoisia raaka-aineita kuten maissia, perunoita, vehnää, ohraa, ei maitotuotteita eikä kasvisvalkuaista, kuten soijaa ja papuja.
Turkkia ja ihoa hoitavat elintärkeät Omega 6 ja Omega 3 rasvahapot, joiden suhde on Power of Nature ruuissa ihanteellinen: 4:1. Suurin osa koiranruuista sisältää liian paljon Omega 6:tta ja vain vähän Omega3:a, mikä on todettu (Utrechtin yliopiston tutkimus) epäsuotuisaksi mm. immuunipuolustuksen ylläpitoon.
Käytämme Lammas/Riisissä lampaanrasvaa ja lohiöljyä rasvahappojen lähteinä, sillä koiran elimistö pystyy käyttämään näitä korkealaatuisia eläinrasvoja tehokkaammin hyväkseen kuin kasvisrasvoja.

 -80 % maukasta ja korkealaatuista, biologisesti arvokasta sekä hyvin sulavaa lihaproteiinia. Hyvänlaatuisesta proteiinista koira pystyy valmistamaan tarvitsemansa elimistön omat rakennusaineet ilman liiallisia munuaisia rasittavia kuona-aineita. 20% proteiinista tulee riisistä, kasviksista ja ravintoyrteistä

 -Turkkia ja ihoa hoitavat elintärkeät Omega 6 ja Omega 3 rasvahapot hyvin sulavista lähteistä ihanteellisessa suhteessa toisiinsa sisältää paljon arvokasta Omega 3

 -Sopii hyvin myös nirsoille koirille, sillä Country Lamb on koirien mielestä erittäin maukasta.

- Sisältää vain yhden pääasiallisen proteiinin ja hiilihydraatin lähteen. Sopii siksi hyvin myös koirille, joilla on erityisiä ravintotarpeita kuten yliherkkyyttä.

-Lisäämme kivennäisaineet kelaatteina: elimistö pystyy käyttämään ne kelaattimuodossa parhaiten hyväkseen

-DOGactive-Complex vitamiineja, kivennäis- ja hivenainekelaatteja sekä prebiootteja (tasoittavat suoliston bakteerikantaa, auttavat ylläpitämään vahvaa immuunipuolustusta ja hyvin toimivaa ruuansulatusta) ja tauriinia vahvalle sydämelle.

- Emme käytä huonolaatuisia ns. sivutuotteita

- Ei sisällä lihansyöjän ruuansulatukselle vaikeita tärkkelyspitoisia ruoka-aineita, kuten maissia, perunoita, vehnää, ohraa, ei maitotuotteita eikä huonommin sulavaa kasvisvalkuaista, kuten soijaa tai papuja, .

- Emme lisää keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita tuotteisiimme. Ruokamme säilyvyys varmistetaan luonnonmukaisilla vitamiineilla (vitamiini E ja C)

 Ravintoaineet: raakavalkuainen 22%, Raakarasva 14%, Raakakuitu 3%, Hehkutusjäännös 8%, Omega6 2,80%, Omega3 1,20%
Lisäaineet (kg:ssa): Luonnolliset hapettumisenestoaineet. Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 22028 KY, D3-vitamiini 1159 KY, E-vitamiini (alfa-tokoferoliasetaatti) 435 mg, C-vitamiini 1034 mg, Jodi (Kalsiumjodi vedetön) 0,86 mg, Seleeni (lähteenä S. Cervisiae CNCM l-3060) 0,34 mg, Kupari (aminohappo-kuparikelaatti hydr.) 13 mg, mangaani (aminohappo-mangaanikelaatti hydr.) 26 mg, sinkki (aminohappo-sinkkikelaatti hydr.) 200 mg, rauta (aminohappo-rautakelaatti hydr.) 208 mg, tauriini 1739 mg.

Koostumus:
Kuivattu lampaanliha, tuorelampaanliha, täysjyväriisi, riisi, sinimailanen, lampaan rasva, vitamiini-kivennäisaine-esiseos, kuivattu kananmuna, lampaan maksa, lohiöljy

Paino:
12 kg
Arvostelut 0 arvostelua