Power of Nature - Active Cat Golden Years 6 kg
Power of Nature - Active Cat Golden Years 6 kg
Cats Country

Power of Nature - Active Cat Golden Years 6 kg

52,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.


Power of Nature Golden Years

Luonnonmukainen Super Premium Täysravinto 'ikinuorille' kissoille vireyden ja elämänlaadun tukemiseen ikääntymisen muutoksista huolimatta sekä ylipainoisille tai rasvan sulatusongelmista kärsiville kissoille (vähennetty rasvaprosentti 15%, käytetty helposti sulavia rasvan lähteitä

 

Raaka-aineet:
Me käytämme kuivattua ja tuoretta kananlihaa, kananmunia sekä kuivattua kaninlihaa. Kanan- ja kaninliha sekä kananmunat ovat parhaita proteiinin lähteitä - kissan elimistö pystyy käyttämään ne yli 92% hyväkseen - ravintoproteiinin korkea biologinen arvo on erittäin tärkeää ikääntyville kissojen munuaisten terveydelle sekä yleiskunnolle ja vireydelle..

Kissat rakastavat kanan ja kanin lihan tuoksua ja makua, mikä auttaa ylläpitämään kiinnostusta ruokaan silloinkin, kun ikääntyminen heikentää haju- ja makuaistia.
Täysjyväriisin, höyrytettyjen kaurahiutaleiden, pellavansiemenien ja sinimailasen yhdistelmä huolehtii vatsan ja suolen toiminnasta, antaa energiaa, on antiallergeeninen (sopii yliherkille kissoille) ja hellävarainen herkällekin vatsalle. Pellavansiemenet, sinimailanen ja kaurahiutaleet ovat hyviä kuidun lähteitä kun taas riisi on tärkeä energian lähde vanhentuvalle kissalle - näin kissa saa helposti ja elimistöä turhaan rasittamatta energiaa käyttöönsä, ja proteiinit sekä rasvat säästyvät muihin tehtäviin (esim. solujen uusiutumiseen, immuniteetin ja yleiskunnon ylläpitoon sekä - mikä tärkeintä ikääntyville kissoille: lihasten ylläpitoon).

Turkkia ja ihoa hoitavat elintärkeät Omega 6 ja Omega 3 rasvahapot, joiden suhde on Power of Nature ruuissa ihanteellinen: 4:1. Suurin osa kissanruuista sisältää liian paljon Omega 6:tta ja vain vähän Omega 3:a, mikä on todettu (Utrechtin yliopiston tutkimus) epäsuotuisaksi mm. immuunipuolustuksen ylläpitoon.
Käytämme kananrasvaa ja lohiöljyä rasvahappojen lähteenä, sillä niitä  kissan elimistö käyttää tehokkaasti hyväkseen. Rasvan kokonaismäärä on vähennetty (15% vrt. 21% normaali Active Cat) tukemaan hidastuneen aineenvaihdunnan ja ruuansulatuksen mahdollisesti rasittamia elimiä (maksaa, haimaa).

Ikääntyvän kissan nivelten terveyden ylläpitoon käytämme runsaasti EPA ja DHA sisältävää lohiöljyä sekä äyriäis- ja rustouutteita, jotka perimätiedon ja tutkimusten mukaan voivat tehokkaasti ehkäistä nivelmuutoksia ja -vaivoja

Power of Nature Golden Years ei sisällä kissan ruuansulatukselle vaikeita tärkkelyspitoisia raaka-aineita kuten maissia, perunoita, vehnää, ohraa, ei maitotuotteita eikä kasvisvalkuaista kuten soijaa tai papuja.

Power of Nature Golden Years resepti - Faktat: 
- 95% eläinperäistä proteiinia (kanan- ja kaninlihaa, lohi, kananmunia) 5% riisiä, kaurahiutaleita sekä ravintoyrttejä ja karpaloita (tukemaan virtsateiden hyvinvointia)

-proteiinimme biologinen arvo (eli mitä elimistö pystyy käyttämään hyväkseen) on 92%

-Omega 6 ja Omega 3 rasvahapot parhaista lähteistä: kananrasvasta ja lohiöljystä (optimaalinen biologinen arvo) vähennetty rasvaprosentti (15%)
-  lisäämme kivennäisaineet kelaatteina: elimistö pystyy käyttämään kivennäisaineet kelaattimuodossa parhaiten hyväkseen
- sisältää 'CATactive-Complex'in: bioaktiivisia vitamiineja, kivennäiskelaatteja ja prebiootteja (tasoittavat suoliston bakteerikantaa, auttavat ylläpitämään vahvaa immuunipuolustusta ja toimivaa optimaalista ruuansulatusta) sekä ravintolisän nivelten terveyden ylläpitoon.
- EMME käytä lihan sivutuotteita
- EMME käytä kissalle huonommin sopivia kasvi- tai viljaperäisiä proteiineja kuten soijaa, kasvivalkuaisuutetta, maissigluteenia, herneitä ja papuja tai perunoita
- EMME käytä maissia, vehnää tai muita viljoja (ainoastaan täysjyväriisiä) sillä monet kissat ovat yliherkkiä maissille ja viljatuotteille
- EMME käytä keinotekoisia lisäaineita, arominvahvenneita, väriaineita tai säilöntäaineita
- ruokamme säilyvyys varmistetaan luonnonmukaisilla vitamiineilla (vitamiini E ja C)
-
Tuoteseloste:
Kuivattu kananliha, tuore kananliha, täysjyväriisi, riisi kuivattu kaninliha, kananrasva, kaurahiutaleet, kivennäisaineet, vitamiinit,  prebiootit, kuivattu kananmuna, kananmaksa, kuivattu lohi, kaliumchloridi, pellavansiemeniä, alfalfa, lohiöljy, karpaloita, lesitiini, äyriäishydrolysaatti (glukosamiinin lähde), rustohydrolysaatti (kondroitiinin lähde). .

Valmistusaineet:
Proteiini ..........30%
rasva ..............15%
kuitu ................2,5%

Epäorgaaninen materiaali 9,5%
Omega 6 .........2,08%
Omega 3 .........0,5%

Paino:
6 kg
Arvostelut 0 arvostelua