PlaqueOff Animal (koirille ja kissoille) 60g
PlaqueOff Animal (koirille ja kissoille) 60g

PlaqueOff Animal (koirille ja kissoille) 60g

24,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää


Plaque off hampaiden hoitoon kissoille & koirille

Tehokas pahanhajuista hengitystä, hammaskiveä ja plakkia vastaan!

Annostelu

Koirat alle 10 kg ja kissat: ½ – 1 annosmitta* päivässä. Riitto 6-12kk

Koirat 10-25 kg: 1 – 2 annosmitta päivässä. Riitto 3-6kk

Koirat yli 25 kg: 2 annosmitallista päivässä. Riitto 3kk

Annos voidaan kaksinkertaistaa kunnes tulokset näkyvät. Sen jälkeen palataan normaaliannostukseen. (*Annosmitan tilavuus on 0,5 ml ja se löytyy pakkauksesta.) Sekoita ruokaan tai ripottele ruoan pinnalle.

Aloita pienemmällä annoksella, jotta eläin tottuu makuun, ja sen jälkeen lisää annosta. Annos sekoitetaan ruokaan tai ripotellaan sen päälle. Pahanhajuisen hengityksen ja hammaskiven vähenemiseen kuluva aika vaihtelee eläimittäin. Koirat ovat keskenään hyvin erilaisia, ja joskus hoitoon vaaditaan suositeltua suurempi annos. Jos 2 kuukauden kuluessa ei tapahdu mitään muutosta, lisää annostusta. Kun vaikutus on huomattavissa, vähennä annos takaisin tavalliseksi.

Koostumus:

Ravintoaine, joka perustuu 100 % merileväjauheeseen. Luonnonvarainen kasviaine Algae D1070. Ei lisätty sokeria, säilöntäaineita eikä väriaineita. Ruotsin Maatalousviraston hyväksymä ja rekisteröimä. WHO:n (Maailman terveysjärjestön), FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston) sekä FAO:n (YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön) hyväksymä. Vahvistettu luokitus: GRAS (Generally Recognized As Safe, elintarvikekäyttöön hyväksytty).

Ascophyllum Nodosum – valmistetta ei ole testattu tiineillä, poikivilla tai imettävillä koirilla, joten emme suosittele valmisteen käyttöä niinä aikoina.


Paino:
0.06 kg
Arvostelut 0 arvostelua