Vetfood - OraZn 59ml
Vetfood - OraZn 59ml

Vetfood - OraZn 59ml

19,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Koiran ja kissan ientulehduksen, plakin ja pahanhajuisen hengityksen kontrollointiin! OraZn on tarkoitettu päivittäiseen hammashuoltoon erityisesti koirille ja kissoille. OraZn®:n neutraali pH  ja mauttomuus helpottavat päivittäistä käyttöä. Kehitetty nimenomaan koirille ja kissoille, jotka eivät pidä suunhoitotoimenpiteistä!

MAXI/GUARD® OraZn® on koirien ja kissojen hampaiden hoitoon kotona. Neutralisoitu sinkki on yhdistelmä valikoituja aminohappoja ja sinkkiä. Tauriini  ja sinkkiglukonaatti muodostavat monimutkaisen sidoksen, joka rajoittaa sinkin pH-arvoltaan neutraaliin (6,7-7,0) ja geeli lisää tarttumista limakalvon pintaan. 

Käyttö

OraZn® on tarkoitettu päivittäiseen hammashuoltoon erityisesti koirille ja kissoille. 

OraZn® helpottaa ientulehduksen, plakin ja pahanhajuisen hengityksen kontrolloinnissa.

Annostus

Kissoilla ja pienillä koirilla: Purista herneen kokoinen pisara sormenpäähäsi  tai esim. vanupuikkoon. Hiero pisara ienalueelle ylähampaiden ulkopuolelle. Toista sama kummallekin puolelle.  Isoilla koirilla: Voit puristaa geelin suoraan yläikeniin ja hieroa sen jälkeen geelin ikeniin. Käytä päivittäin.

Suositellaan

- Suun hyvinvoinnin ylläpitämiseksi

- Eläimille, jotka eivät hyväksy muutoin suun hoitotoimenpiteitä

- Ongelmien jälkihoitoon

Siedettävyys

OraZn® on hajuton ja mauton neutraalilla pH:lla ja tarjoaa näin erinomaisen hyväksynnän eläimiltä. Tuote toimii ilman harjausta että harjauksen kera, joten voit hoitaa oman lemmikkisi juuri teille sopivalla tavalla. 

Paino:
0.076 kg
Arvostelut 0 arvostelua