Miamor kissan herkku tahnat 5-6 × 15 g
Miamor kissan herkku tahnat 5-6 × 15 g

Miamor kissan herkku tahnat 5-6 × 15 g

2,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Miamor kissan herkku tahna 5-6 × 15 g

Maksatahna koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (4% maksamakkara), kasviperäiset sivutuotteet, maito ja maitotuotteet, timjami. Herkullinen maksatahna – kiihdyttää aineenvaihduntaa, sokeriton ja väri- ja säilöntäaineeton.

Mallastahna koostumus: liha ja lihansivutuotteet, kasvisperäisettuotteet (10% mallasta, 4% kuituja), maito ja maitotuotteet. Karvapallotahna mallasuutteella – auttaa ruuansulatusta.

Mallastahna juustolla koostumus: liha ja lihansivutuotteet, kasvisperäisettuotteet (10% mallasta), maito ja maitotuotteet (4% juustoa). karvapallotahna mallasuutteella – auttaa ruuansulatusta – sokeriton – vähärasvainen – Ei väri- tai lisäaineita.

Vitamiinitahna koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet , kasviperäiset tuotteet , maito ja maitotuotteet.
Yksi pakkaus riittää päiväannokseksi. Yksi pussi kattaa jopa 30% 4kg kissan päivän tarpeen välttämättömiä vitamiineja, hivenaineita sekä tauriinia. Vahvistaa luonnollista vastustuskykyä.

Kitten-cream koostumus: Maito ja meijerituotteet, kasviperäiset sivutuotteet (1 % psylliumia), kivennäisaineet. Valmis herkku, sekä lisäravinne kasvaville kissoille. Ei sisällä sokeria, eikä väri- tai säilöntäaineita.

Lohitahna koostumus: liha ja lihan sivutuotteet, kala ja kalan sivutuotteet (4% lohta), kasviperäiset sivutuotteet, maito ja maitotuotteet. Lohitahnassa on paljon tyydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja, jotka vahvistavat kissan immuunijärjestelmää

Juusto-kermatanha Koostumus: Liha ja lihan sivutuotteet, kasvisperäiset tuotteet, maito ja maitotuotteet. Sisältää arvokkaita vitamiineja, hivenaineita ja tauriinia huolehtimaan kissastasi, suojamaan immuunijärjestelmää ja parantamaan kehon puolustuskykyä.
Paino:
0.09 kg
Arvostelut 0 arvostelua