Janutex yhdistelmähaalari 25cm
Janutex yhdistelmähaalari 25cm Janutex yhdistelmähaalari 25cm Janutex yhdistelmähaalari 25cm

Janutex yhdistelmähaalari 25cm

39,00 €
52,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Tuotekuvaus

Mainio haalari kevät- ja syyskäyttöön hengittävyytensä ja suojaavuutensa ansiosta. Kätevä myös talvella roduille, joilla lumi tarttuu turkkiin. Haalari pitää samalla vatsan ja jalat kuivina.

Vartalolla kevyt ja hengittävä reikäneulos. Jalat ja vatsa on suojattu kovaa kulutusta kestävällä, vedenpitävällä mustalla polyester, puuvillasekotekankaalla.

Vetoketjua myötäilee VizLite-heijastintere. Rinnassa sekä punteissa on korketasoiset, leveät heijastinraidat sekä puntinsuissa heijastintereet.

Tämä Janutex haalari on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Pohjoismaisiin olosuhteisiin !Tiedot:

Koot : 20 – 85 cm-uroksille ja nartuille omat mallitVärivaihtoehdot: keltainen/musta, lila/musta, vihreä/musta, burgundi/musta, kokomusta.

* polyesteri reikäneulos min.180g* kevyt, pehmeä, joustava polyester, puuvillasekotekangas, jonka pinnalta vesi ja lika helmeilee pois. Nurjalla pinnalla liukas hengittävä (Pu) kalvo, joka helpottaa pukemista.– vesipilari: 4000*konepesu: 40 C, ei huuhteluainetta, silitystä tai rumpukuivausta* VizLiten heijastin tereet* Rinnassa sekä punteissa on korketasoiset, leveät heijastinraidat* Avainlippu-merkki tuote

Arvostelut 0 arvostelua