Gim Cat baby tabs
Gim Cat baby tabs

Gim Cat baby tabs

Vitamiinipitoinen makupala kissanpennuille

3,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

GimCat Baby Tabs on makupala kissanpennuille. Se sisältää elintärkeitä vitamiineja ja luonnollista kalsiumia. Lisäksi siihen on lisätty arvokasta tauriinia ja L-karnitiinia. Tauriini on kissoille elintärkeää, sillä se tukee sydämen ja silmien terveyttä. L-karnitiini antaa soluille energiaa. Se antaa elinvoimaa ja kestävyyttä ja turvaa energiaansaannin pidemmäksi aikaa. 

Tarjoa GimCat Baby Tabs sellaisenaan tai ruokaan sekoitettuna. Elintärkeiden vitamiinien, luonnollisen kalsiumin ja L-karnitiinin yhdistelmä tekee GimCa tBaby Tabs -napeista erinomaisen välipalan pikkukissoille. 

GimCat Baby Tabs:

  • vitamiinit - terveeseen kasvuun
  • kalsium - luiden ja hampaiden kehitykseen
  • tauriini - tukemaan näkökykyä ja sydämen toimintaa
  • L-karnitiini - antamaan energiaa

GimCat Baby Tabs antaa kissanpentusi elämään terveellisen ja vitamiinipitoisen alun.

Tuotteen koostumus: Maito ja maitotuotteet, öljyt ja rasvat, sokeri, hiivat, kasviperäiset sivutuotteet, hedelmät (Baby Tabs Pink), liha, eläinperäiset sivutuotteet, mineraalit.

Ravintoarvot: Proteiini 26.0%, Rasvapitoisuus 25.0%, Raakatuhka 6.0%, Raakakuitu 1.0%, Kosteus 4.5%, Kalsium 1.2%, Fosfori 0.7%, Natrium 0,2%

Lisäaineita (per kg): A-vitamiini 9,000iu, B2-vitamiini 9mg, D3- vitamiini 1800iu, B6-vaitamiini 12mg, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 24mg, B12-vitamiini 24mcg, B1-vitamiini 2mg, K3-vitamiini 1.5mg, niasiini 49mg, L-karnitiini 4,000mg, tauriini 4,000mg.


Paino:
40 g
Arvostelut 0 arvostelua