Bio Health - prebioottilisä
Bio Health - prebioottilisä

Bio Health - prebioottilisä

12,41 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

BioHealth - Ainutlaatuinen prebioottilisä

Käyttötarkoitus:
Lisäravinne tukemaan suoliston mikrobikantaa, varsinkin ripuliin/suolistovaivoihin sekä hiivatulehdus oireisiin. Suositellaan aina antibioottikuurin tai stressitilanteiden yhteyteen.

BioHealth prebiottinen lisäravinne, täysin luonnollista aspergillusta. BioHealth on sulamatonta kuitua, joka tukee suoliston mikrobikannan aktiivisuutta ja kasvua, ollen hyödyllinen kehon toiminnalle. Prebiotit ovat hyvien maitohappobakteerien eli probiotikkien ravintoa lisäten näiden hyvien ja terveyttä edistävien maitohappobakteerien kasvua, varsinkin bacillus acodophiluksen ja enterococcus faesiumin kasvua.

BioHealth lisäravinne sisältää betaklukaaneja sekä mannaoligosakkariineja, jotka kiihdyttävät suoliston vastustuskykyä virus- ja bakteeritauteja vastaan. Mannaoligosakkariidit suojaavat suolistoa hyökkääviltä myrkyiltä ja patogeeneilta, jotka saattavat löytää tiensä lemmikin suolistoon, sitoutuen niihin ja tehden ne vaarattomiksi. Nämä kuidut sitovat pinnalleen haitallisia bakteereita. Näin bakteerit kulkeutuvat ulosteen mukana pois suolesta. Aspergillus on myös erinomanen kuitulähde, joka tehostaa suoliston toimintaa, kiinteyttäen ulostetta, vähentäen kaasun muodostusta, suolistontulehduksia sekä vähentäen ulosteen hajua.

Beeta-glukaanin elimistön vastustuskykyä nostava vaikutus on useilla itsenäisillä tutkimuksilla osoitettu. Tämä perustuu sen kykyyn stimuloida valkosoluja (granulosyyttejä, monosyytejä ja magrofaageja), jotka tuhoavat elimistölle vieraita soluja.

BioHealth suosituksia:

- Aina antibioottikuurien yhteydessä

- Ripuliin

- Hiivatulehduksiin

- Ravintoaineiden imeytymisongelmiin

- Stressitilanteisiin

Vakuustodistus: Kuivattu aspergillus kuitu

Annostelu: Teelusikallinen ruuan sekaan

Säilytys: Viileässä ja kuivassa.

Pakkauskoko 50gt

Paino:
0.1 g
Arvostelut 0 arvostelua