Maksutavat

Ennakkomaksuna, jolloin lasku tulee  sähköpostiisi heti tilauksen tekemisen jälkeen. Kun tuotteet on maksettu, laitamme tuotteet tulemaan, ja ne on noudettavissa kuljetusliikkeen toimipisteestä.
Postiennakolla maksettaessa maksu suoritetaan kuljetusliikkeen toimipisteessä tuotteita noudettaessa (maksuvälineinä toimipisteessä käyvät mm. käteinen, pankkikortit ja luottokortit).

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen pääsääntöisesti PostNordia, mutta myös muut toimintatavat on mahdollisia niitä asiakkaan erikseen toivoessa. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi tai sähköpostiisi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.


Toimitusmaksut

Paketin toimitusmaksut määräytyvät paketin painon mukaan. Postimaksu lisätään automaattisesti hintaan ostotilanteessa.

Myyntialue
 

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.


Toimitusaika

 
Tilaukset pyritään lähettämään tilauspäivänä ja ennakkomaksulla maksetut heti kun maksu näkyy tilillämme suoritettuna. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.


Viallisen tuotteen palautus
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta tilaus@sydanystava.com, tai puhelimella numerosta 045 662 8022. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen tuotteeseen. Liike ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu liikkeen kanssa. Liike ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

 
Valitettavasti kuljetusliike huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys liikkeeseemme, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta tilaus@sydanystava.com
- Puhelimella numerosta 045 662 8022, 0400-559537 tai 040-7236280