Yleistä verkkokaupasta

Verkkokauppaa hallinnoi Eläintarvike Sydänystävä/ Sydämen valtaajat y-tunnus 2253120-8.

Eläintarvike Sydänystävällä on varastoliiketila osoitteessa Kannistontie 130/ varasto 30 33880 Lempäälä Pirkkala.  

Verkkokaupan kotipaikka ja toimialue on Suomi.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on ruuissa 14% ja tavarassa 24%

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, toimituskulut, maksettava summa, sekä tilinumero minne tilaus maksetaan (ennakkomaksu).


Maksutavat

Tilaus ennakkomaksulla, kun maksu näkyy maksettuna tilillä, lähetämme tilauksen viipymättä eteenpäin. Postiennakko, lähetys lähetetään matkaan ja pakettia noudettaessa lähetys maksetaan noutopisteellä.


Toimitustavat

Käytämme pääsääntöisesti Postin palveluja paketti lähetyksissä. Asiakas saa puhelimeensa/sähköpostiinsa tiedon paketin noutamisesta. Yli 30kg paketteja on mahdollista saada tilattua myös kotiin/työpaikalle toimituksella. Siitä on hyvä sopia kauppiaan kanssa erikseen. Paketin toimittaminen edellyttää että tilaaja on paikalla ottamassa pakettia vastaan. Asiakkaan erikseen toivoessa, lähetämme paketteja myös Postin välityksellä.


Toimitusaika

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset ja ennakkomaksulla tilattuna, niin että myös maksu näkyy tilille tulleena, pyrimme saamaan tilaukset lähtemään saman päivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta välillä saattaa olla että verkkokaupan varasto tilanne ei olekaan ajantasainen. Ilmoitamme tästä välittömästi asiakkaalle ja sovimme tilannekohtaisesti tilauksen eteenpäin laittamisesta.


Toimituskulut

Toimituskulut riippuvat toimitustavasta.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa erikseen. Palautusaika on tuotteen noudosta 14 vuorokautta. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, mikäli siitä ei ole kauppiaan kanssa sovittu ennalta erikseen.

Mikäli lähetys on rikkoutunut kuljetuksen aikana, on siitä tehtävä ilmoitus pakettia noudettaessa toimipisteeseen.